Totalt antall sidevisninger

lørdag 30. mai 2009

Morgenstund


Morgenstund har gull i munn,heter det.Da sola begynner å bryte igjennom,dyrelivet begynner så vidt å våkne.Stillheten er til å ta og føle på,da er det godt å være ute.Dette er den fineste tiden på døgnet.Småtrøtte troster vingler rundt langs hvitstripa på vegen og unngår såvidt å havne foran en bil.Mikkel rev som patruljerer vegstrekningen,luring den karen.Og en småtrøtt fotograf som tar det hele inn og konstatere at dyrelivet også består av gleder og sorger.
En av mine gleder i går var at resultatet av siste runde i villmarksliv tikket inn.1 gull-4 sølv og 1 bronse ble resultatet...kjempefornøyd.Ellers får dere alle ha en strålende pinse,jeg skal ihvertfall ha det.

2 kommentarer:

Terje og Therese Sylte sa...

Dette bilde her må du sende til VL. Skikkelig SART og en høydare ?Ville vurdert en kutt i overkant.

Ronny Arntsen sa...

Hei Tom.
Gratulerer med gode poeng i Villmarksliv! Holder du på slik videre, kan det fort være du som sklir oppover til Svalbard ved neste korsvei:-)
Helt enig med deg at det er den beste tiden på døgnet. For de som har vært oppe hele natta, opplevd sola som gir gradvis liv i fugler og dyr, lenge før vi tobeinte normalt står opp, vet at dette er "godtimen"

Ronny