Totalt antall sidevisninger

tirsdag 26. mai 2009

Ål jegeren
Mye kan sikkert sies om hegren,sjøl så finner jeg denne langbente fjørdotten høgst fasinerende.
Okay! den lager mye bråk og den skiter ned område der den holder til.
Men fiske det kan den.Har en plass der denne hegra har spesialisert seg på ål.
Hver dag spankulerer den rundt på utkikk etter nye ofre.Det å sitte å studere denne ,der den sniker seg innppå.Muligens avbryter jakten, for så å stupe ned i vannet og komme opp med en slimklump.

4 kommentarer:

Terje og Therese Sylte sa...

Kjekt med egne prosjekt som dette Tom .- Vi går nok i de samme stiene om vi ikke nødvendigvis skal følge hverandre opp i ektesenga også.Bildene dine er forsåvidt ok men det ser ut som en plastikk hegre. Har du kjørt for kraftig støyfjerning i ps ? Min erfaring er at støyfjerningen i ps ikke holder mål.

Terje

Tom Elton sa...

Plastikkhegre,he-he.Du har nok rett.Kjørte en kjapp støyfjerning,litt vel kjapp ser jeg nå.Er på arbeid får ta en selektiv en,når jeg kommer hjem.
Tror jeg står over det med ektesenga,når det gjelder prosjekt så er det ennå ikke kommet noe mår hos meg da.Har noe annet på gang men det krever mye tid og planlegging.

Terje og Therese Sylte sa...

Det var aldri meningen at jeg skulle komme oppi din ekteseng. Tenkte kanskje du hadde lyst oppi min ?Kødda bare.Hva er du så hemmelighetsfull om Tom ? Hva har du på gang ? Vist det er mus det er snakk om så har jeg haugevis av dem fremfor skjulet mitt ?

Terje

Ord og bilder sa...

Gratulerer med Gull i villmarksliv!
flott bilde..
neste er plastikk hegre :)
Ha en fin pinse!