Totalt antall sidevisninger

onsdag 13. mai 2009

Feil melodiHolder på med et mårprosjekt,har fått gode råd fra Terje og det siste var at man skulle plystre og smatte litt mens man foret i kassa og stokken.Nå er ikke jeg videre musikalsk så det eneste jeg kom på var musevisa.
Musevisa ble plystret med innlevelse.Stolt av meg sjøl satte jeg meg i det lille krypinne mitt.
Det er viktig å skryt av seg sjøl.Hadde vel ikke fått mye skryt hvis noen hadde kommet på meg gående rundt plystrende og med en honningboks i handa.
Legger ved kveldens gjest og stokken der MÅREN skal komme.Har valgt å legge kassa i skogsmiljø.

5 kommentarer:

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Man skal utføre sine oppgaver med innlevelse, noen ganger er det nok greit at det skjer i skogen og ikke rundt huset hjemme :) Alt tyder på at musevisa slo an for noen i alle fall. Stilig bilde av den lille grå i stokken der. Lykke til med prosjektet ditt!

Terje og Therese Sylte sa...

Spennende å følge prosjektet ditt. Kjekt å høre at det ble mus på deg også. Stor kveld i skjulet mitt. Se blogg for oppdateringer om noen minutter.

Steggen sa...

Og var jeg en sangfugl som fuglen på
kvist (stakkars kvist)Tror når
de slepper løs på stokken ute hos
deg blir dette knall.Når opptrer
du neste gang,jeg kommer

Ord og bilder sa...

Takk for smile :)

Lykke til med mår og plystring..
Ps..ikke prøv med mariekjeks i munnen...

flott lys på stokken.

Tom Elton sa...

På grunn av allmenpreventive hensyn er det i alles interesse at en offentlig konsert inneholdende plystring og påsmøring av honning,bes holdes under kontrollerte former.
Det kan under tvil innvilges unntak fra denne regel.Da under forutsetning av at eventuelle bivånere er over 20 og er, eller tidvis har vist tendenser til likedan oppmuntring av nærmiljøet.